Schoolspot, alleen voor ouders van leerlingen

Ouders van leerlingen in het basis- en speciaal onderwijs kunnen via de webwinkel van Schoolspot voordelig software aanschaffen.
Aanmelden (of bestellen) als ouder van een basisschoolleerling:

Gratis Office 365 Pro Plus met SchoolSpot. Link:

Leerlingen in het basisonderwijs en hun ouders kunnen gratis* met Office 365 ProPlus leren en werken.
Office 365 ProPlus is het vertrouwde Office pakket met o.a. Word, Excel, PowerPoint en OneNote.
De leerling mag het pakket op 5 pc’s/Macs en 5 tablets installeren.
Vanaf de pc, tablet en smartphone heeft het hele gezin zo overal toegang tot Office 365.

Waarom gratis? Wanneer de basisschool van de leerling een schoolovereenkomst heeft met Microsoft,
kunnen leerlingen (en hun ouders) van dit aanbod gebruik maken en de gratis* jaarlicentie bestellen.
Er wordt door Schoolspot wel € 2,99 transactiekosten in rekening gebracht. Onze school heeft een schoolovereenkomst.

Leerlingen bestellen Office ProPlus bij Schoolspot.nl. Nadat u zich hebt aangemeld via de website van Schoolspot,
ontvangt u uw inloggegevens van Schoolspot zodat u hier uw bestellingen kunt plaatsen.
De school bevestigt eerst nog bij Schoolspot dat het aangemelde kind inderdaad een leerling is van onze school.
Onze school heeft geen invloed op het verdere verloop van de aanmeldprocedure, inlogcodes, aankopen, enzovoort.